Ha sisakbeszélő, akkor INTERPHONE!

Mi több éve használjuk ezeket a motoros kommunikációkat és nekünk bejöttek

Túrázni úgy a legszebb, ha ezt valakivel meg is tudod osztani és sokkal biztonságosabb is úgy a motorozás, hogy ha pl. két motoros tud egymással beszélni, persze menet közben.

Gondolj csak bele, egy előzésnél tudsz segíteni a mögötted lévő motoros társadnak, egy kavicsos kanyarnál hátra tudsz szólni “vigyázz kavics a jobb íven” vagy a buszmegállóban várakozó lány feszes fenekére is fel tudod hívni a motoros társad figyelmét. Persze, csak ha nincs ott mögötte(d) a párod.  És ha már itt tartunk, akkor a párod sem fog hátul unatkozni, ugyanis tudtok zenét hallgatni, beszélgetni, át tudjátok beszélni a túrán átélt élményeket.

Plusz, beszélgetve gyorsabban telnek az esős kilométerek  😉

Mi már több éve használjuk, megelégedve, a Cellularline termékeit, azaz az  INTERPHONE  motoros sisakbeszélőket, amiket most  15% -os kedvezménnyel  tudunk neked is ajánlani.

Több fajta készülék közül tudsz választani, attól függően, hogy mire szeretnéd használni.

  • Interphone Urban: vezető-utas kommunikáció, pár méteres hatótávval
  • Interphone Sport: vezető-utas + motorosok között kommunikáció. közepes hatótávval
  • Interphone Tour: vezető- utas + motorosok közötti kommunikáció nagy hatótávval

Természetesen mindegyik beszél magyarul, frissíthető a szoftvere, telefonnal és GPS-el is tud kapcsolódni + zenét lejátszani (megosztani), FM rádió is van benne stb.

Kérj ajánlatot tőlünk, és mi részletes tájékoztatást küldünk, attól függően, hogy mire szeretnéd használni. Egy kérdést megér, mielőtt döntesz!  😉