Túráink minimum 6 motor jelentkezése esetén indulnak! Ha nincs meg ez a létszám, minden esetben egyeztetünk a résztvevőkkel!

Motoros túráinkat minimum 6 fő jelentkezés után indítjuk el!

Alfától Omegáig leszervezünk mindent, neked nincs gondod „semmire”, se belépőre, se a megfelelő szállásra, azokat az utakat sem kell fejben tartanod amiken érdemes végig gurulni és azokat sem kell amik csak a benzin pocsékolás kategóriájába tartoznak. Tudjuk hol kell megállni és fényképezni és ahol nem szabad vesztegetni az időnket. Ha 1000 kanyart ígérünk a túrára akkor az meg is lesz! Figyelünk rád és a csapatra, együtt indulunk és együtt is érkezünk meg. Túráinkon tanácsokkal segítunk, hogy még jobban élvezd a motorozás, a motoros túrázás minden pillanatát.

Ahogy napközben, úgy este sem hagyunk magadra, vacsora és egy korsó sör mellett a baráti hangulatú beszélgetések, sztorizásoké az idő.

Hozzánk akkor is fordulhatsz, ha valami nem tetszik a túrán és akkor is, ha netán egy pulóverre van szükséged mert fázol.
Egy részletes tájékoztatást kapsz az indulás elött a túráról, majd az találkozási pontnál együtt átbeszéljük a csoportos motorozás írott és íratlan szabályait, ahogy az adott nap programját is.

Ezt elsősorban a túravezető és a csapat határozza meg, sosem lépjük túl az ésszerűség határát de egy élvezetes motorozásra törekszünk. Mi folyamatosan figyeljük a résztvevők reakcióját a túrán és ennek megfelelően húzzuk a gázt. Odafigyelünk a motorozásnál a pl. sorrendre is, ami az egyik alapfeltétele a jó, élvezetes túrázásnak. Nem az a célunk, hogy egy MotoGP-t futamot szervezzünk, ahol a társaság nagy része küzd az életéért, hanem az, hogy élvezetes, felejthetetlen napokat töltsünk együtt a motorok nyergében, olyan helyeken ahova nem jutunk el minden nap. A cél az, hogy jól érezd magad és legyen mire visszaemlékezni jó pár év múlva is vagy akár téli estéken feleveleníteni a motorozzvelunk.hu-s élményeket egy pohár finom bor mellett, a család társaságában. Természetesen egy-egy szerpentinen ha valaki el akarja húzni a bajszát, akkor hajrá, de ilyen esetben a szerpentin tetején ismét egyesül a csapat.

Ha kezdő motoros vagy?

Kérlek, kérdezz, kommunikálj velünk!! Kérdezd meg, hogy melyik túrát ajánluk neked és azt is átbeszéljük, hogy milyen lesz az a túra mit kinéztél magadnak. Hívj fel vagy írj email-t és megbeszéljük, átbeszéljük az adott túrát, az útszakaszt, a tempót és hogy ajánljuk-e neked vagy sem az adott túrát, esetlegesen melyiket ajánljuk helyette. Annak semmi értelme, hogy görcsösen, félve motorozz végig egy több napos túrát, ami gyönyörű helyeken halad, álomszerű kanyarokkal van megtüzdelve és élvezni kellene minden egyes méterét. Szenvedésnek és pénzkidobásnak élnéd meg, amire semmi szükség nincs és mi sem érnénk el vele a célünk, hogy jól érezd magad a túráinkon!

Ár-érték arányban kifogástalanok, ha van rá lehetőség a motorjaink is fedett helyen alszanak és a kilátásra is megpróbálunk figyelni. A két ágyas, WC-vel és zuhanyzóval felszerelt szobákból nem engedünk, ahogy a reggeliből sem. Kívánságra vacsora is kérhető! Természetesen az egy ágyas szoba is kérhető, de ez az esetek többségében plusz költséggel jár.