motorozós és nézelődős túrák

 12 motor / 2 túravezető

 vezetéstechnikai tanácsok a túra alatt  😉

 új túrák

2017. augusztus 31-szeptember 3. Alpok-Adria

Egyik napon még alpesi motoros utakon, 2000m felett, mesebéli tájakon döntögetjük egyik kanyarból a másik a motorjainkat, a másik napon már nullán leszünk, és az Adriai-tengerben lógatjuk lábunkat, áztatjuk hab testünket. Persze közben lesz egy kis Szlovénia, egy kis „toscana”, jó pár hágó és kanyar, plusz Pista bácsi fagyija.

Jellege: közepes nehézségű – nézelődős motorozós

A túra létszáma betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni!

2017. szeptember 8-10. Mosoly a bukó alatt, avagy dömper, roller és motor

Gyere, és fülig fog érni a szád! Napközben a kanyaroktól, a dömperezéstől és akkor még a hegyről lefelé rollerezést nem is említem, este meg a röhögéstől, a jó kis sztoriktól. Most nem megyünk messze, de annál tartalmasabb lesz ez a túra! Motorozás, kanyarok tréninggel, jókedv, móka, kacagás, Leberkase és császármorzsa.

Jellege: közepes nehézségű – nézelődős motorozós

Résztvevők száma: 12/12 motor

Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 20.

2017. szeptember 14-17. Balkán Expressz

Megfogtuk a Balkán legszebb helyeit és összekötöttük őket olyan motorosok utakkal, amiken besírsz az örömtől. Tehát, lesz itt látnivaló, evés-ivás, mostáros kis grilltál, karszt forrás, kolostorok, 475 lépcsős kilátás, fahidas átkelés, fjord melletti kávézás, kompozás, kanyonozás, medencés szállás és moto GP minőségű aszfalt.

Jellege: közepes nehézségű – nézelődős motorozós

A túra létszáma betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni!

2017. szeptember 28-október 1. Záró

Megnézzük D-0 ARK -ot és a piros telefont, lábunkat lógatjuk a Neretvába, hegyen-völgyön és fennsíkon motorozunk, sőt még egy kifutópályán is eleresztjük a lovakat, kanyargászunk a 8-ason és a bátrabbak még az Adriába is bemerészkedhetnek ezen a túrán. Méltóképpen fogjuk zárni a 2017-es szezont abban biztos vagyok, különben az Adria elhúzza a nótánkat 😉

Jellege: közepes nehézségű – nézelődős motorozós

Résztvevők száma:

a túra létszáma betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni!

Rólunk mondtátok

"Nekem első túrám volt Pepével és Colival. Én nagyon jól éreztem magam végig a túrán, minden rendben volt, jó volt a társaság is. A szállások kiválóak voltak és túravezetőink végig mindenkire vigyáztak, figyelmesek és türelmesek voltak. Bárkinek bármi nyűgje van, nyugodtan fordulhat Colihoz vagy Pepéhez. A következő túrára is beneveztünk már a párommal."

Attila

<< Előző
Következő >>