12 motor / 2 túravezető

 csapat ketté bontás

 vezetéstechnikai tanácsok

Meglátogatjuk Európa leggyérebben lakott vidékét, a vadregényes Besszádokat. Útközben keresztül vágjuk a Szlovák Paradicsomot, de a Szepességet is érintjük és megnézzük többek között a “fekete várost”. Persze Kassa, a gejzír és egy kis emlékezés is szerepel a programban.

Jelentkezési határidő: még nem járt le
bajor erdő motoros túra

Passau és a 3 folyó összefolyása, aztán a cesky krumlovi csülök és óvárosa, a Moldva parti motorozás de a Bajor-erdőt és a Sumava Nemzeti Parkot is megemlíthetem, mert hát ezek teszik felejthetetlenné ezt a 4 napos motoros túrát. Mellékutakon, igazi kalandos, motoros utakon faljuk majd a kilométereket, na meg a wurstot az Arbersee partján vagy a fatojás alatti étteremben.

Jelentkezési határidő: 2018. július 5.

3029 méter, na mi innen nézünk le. Két eszméletlen jó motoros helyszínen koptatjuk a gumikat. Van ugye a Dolomitok, a csipkés hegyek, a hajtűk, az elnyújtott kanyarok országa, már most könny szökik a szemembe, pedig még ott sem vagyunk. Aztán ott a GrossGlockner, ami megint nem piskóta, megunhatatlan bakancslistás motoros út. Na, fogtuk ezeket és beraktuk egy motoros túrába.

A túra létszáma betelt, már csak várólistára lehet jelentkezni!
motoros túra Transzfogaras Transzalpina

Lekövetjük a Duna kanyarulatait, hogy aztán megcsodálhassuk az igazi vaskaput. Motorozunk a 135 km hosszú “magas úton”, azaz a Transzalpinán és átvágunk a Fogarasi-havasokon is a Transzfogaras segítségével. Jelzem nem véletlenül választották Jeremyék (TopGear) a legjobb autós útnak ezt a szakaszt. Aztán még megnézzük Vajdahunyad várát és gurulunk a Zsil-völgyben is. Kaland a javából, tarts velünk!

A túra létszáma betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni!

Két legyet ütsz egy csapásra: motoros túra + vezetéstechnikai képzés, a 42Riding School közreműködésével!
Stájerország legélvezetesebb motorosútjait vesszük célba. Öröm lesz minden métere, főleg úgy, hogy Szabó Henrik adja a személyraszabott vezetéstechnikai tanácsokat. Kis csoportos foglalkozás, szóval ne maradj le a túráról!

A túra létszáma betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni!

Az egyik kedvenc túránk, mert végigvezet az osztrák Alpok legszebb vidékén. Nincs városnézés, nincs múzeum, most a jellegzetes alpesi táj, a természeti látnivalók, a hangulat és az 5 csillagos, kanyargós motoros utak dominálnak. Ausztriai motoros túra, így szeretünk mi téged…

Jelentkezési határidő: 2018 augusztus 6.

Egy jó nagy kör, Horvátország, komp, KisTibet, Toszkána, piccolo Garda-tó, Szlovénia és úgy haza! Dimbes-dombos toszkán tájak, kiváló utak és borok, történelmi helyek és legendák, élmények sokasága vár Rád. Most hagyd a dynamic módot a csudába és kapcsolj felfedező módba  😉

Jelentkezési határidő: 2018. július 20.

A Balkán parádés útjai és legszebb helyei várnak, ahol a motorozás is élmény számba megy és nem csak benzinkutas fényképeket tudsz mutogatni az itthoniaknak a túráról. Ráadásul Albániába is átkukkantunk. Méltó zárása a 2018-as motoros szezonnak.

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 30.

Irány a napsütés, a tenger, a kanyarok és a látnivalók, zárjuk méltón a 2018-as évet ezzel a túrával. Na és persze a kompok, na meg Winnetou  😀

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 30.

Mi jön még?

hószán túrák…

Rólunk mondtátok