Motoros túrák szervezett formában Európa útjain! Gyere és motorozz velünk!

 2 túravezető

 12 motor

 csapat ketté bontás

 vezetéstechnikai tanácsok

motorosszán túra

Székelyudvarhelytől 26 km-re, a Nagyküküllő mentén haladva, az ivói tanyavilág ölében, a hargitai fenyvesek takarásában, a tengerszint felett 795 méterrel magasabban találunk rá Ivómezejére és igen, mi itt fogunk motorosszánozni, hószánozni. Helyi túravezetőkkel járjuk be a környéket, ami garancia lesz az élménydús szánozásra, és arra is, hogy nem egyedül kell kiásni a szánunkat ha az elakadna  😉

Helyszín: Erdély, Hargita megye (Ivómezeje)

 A túra létszáma betelt, már csak várólistára lehet jelentkezni! 

Ha szeretnél személyesen is találkozni velünk mielőtt rákattintanál bármely hosszabb külföldi túránk jelentkezz gombjára, ha inkább élőben tennél fel kérdéseket a túrákkal kapcsolatban, ha szeretnél egy kellemes napot eltölteni, akkor ez egy jó alkalom erre. Sajnos, mint az összes többi túránknál, így ennél maximalizáltuk a létszámot. Szóval ha ott szeretnél lenni, akkor ne gondolkodj sokat, hanem gyere és motorozzvelunk.hu 😉

Helyszín: Balaton-felvidék, Veszprém

 A túra létszám betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni! 

 

Egy vérbeli motoros túra és vezetéstechnikai képzés Horvátországban, a mesebeli tengerparti szerpentin, a szuper8-as érintésével. Ezt a túrát a vezetéstechnikának, a motoros tudás fejlesztésének is szenteljünk, amiben Szabó Henrik, a 42RidingSchool-tól, lesz a segítségünkre. Személyre szabott tanácsok, pazar motoros utak és egy jó hangulatú túra vár rád.

 Betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni! 

Elég volt a télből, #menjünkmár… 3 napos horvátországi motoros túra, amiben lesz motorozás, tengerparti szerpentin és ebéd, kilátás, Isztria, kolosszeum, só, szőlő és kanyar 😉 . Persze a jó kis szállások, az esti beszélgetés, a göndör kacajok sem maradnak ki.

 A túra létszáma betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni!  

Motoros túra 7 határon keresztül, Bosznián, Montenegrón és Horvátországon keresztül vezet majd utunk, amiket a világörökség része is felejthetetlenné tesznek. Nagy fal, völgyek, hegyek, tengerparti utak, források és folyók teszik felejthetetlenné ezt a 4 napot.

 A túra létszáma betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni! 

Május elsejei horvát, szlovén motoros túra, ami keretén belül a föld alatt vonatozunk kicsit és cseppkövek között, Szlovénia legnagyobb karszt barlangjában nézelődünk. Aztán másnap már 1400 méteres magasságból megcsodáljuk az Adriát és szigetek között motorozhatunk. Ráadásul még egy “rabló vár” is vár minket.

 A túra létszáma betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni! 

Balkáni hangulatú motoros túra, de nyugati minőségű utakkal. Az albán SH20-on motorozni egy csoda, ahogy a mostari kis grilltál is maradandó élmény nyújt. A durmitoros szakasz már csak hab a tortán, ahogy Bascsarsiaban tett kis séta is emlékezetes. Aztán ott lesz még a Piva kanyon, a 465 lépcsős út Montenegró tetejéhez…

Jelentkezési határidő: 2018. május 3.

Felfedezzük az Isztria csodás világát, rejtett kincseit és esténként 4*-os tengerparti wellness szálláson pihenhetünk. Motorozunk “toszkánában” és kanyargunk tengerparti panoráma kíséretében, benépesítünk egy szellemvárost, kávézunk az Isztria déli pontján és fényképezkedünk az Isztria legmagasabb pontján…

Jelentkezési határidő: 2018. május 3.

2 nap oda, 2 nap vissza és 4 nap a bunkerek országában, a sasok földjén Albániában. Ez a 3 millió fős ország tele van meglepetésekkel, csodás motoros utakkal és a Világörökség védelme alatt álló látnivalókkal. Mi pedig belekóstolunk mindenbe.

 A túra létszáma betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni! 

Egyik nap még alpesi szerpentineken húzzuk a gázt, pl. 2000m felett a Nockin parádés panoráma kíséretében döntögetjük egyik kanyarból a másikba a motorjainkat, a másik napon már nullán leszünk, és az Adriai-tengerben lógatjuk lábunkat, áztatjuk hab testünket. Persze belecsempészünk még egy kis Szlovéniát, egy kis „toscana”-t, jó pár hágót és kanyart, plusz Pista bácsi fagyiját is megkóstoljuk a Bledi-tó partján.

Jelentkezési határidő: 2018. május 12.

Cél Trento környéke, a Lago di Garda (Garda-tó), Olaszország legnagyobb tava, ahol keveredik a hegyvidéki és a mediterrán hangulat. Ezt a pihenő napon ki is élvezzük. Csodás tájak, kalandos hágók várnak ránk, erre a Dolomitok csipkés hágói adják a garanciát.

Jelentkezési határidő: 2018. május 18.

7 teljes nap az Alpok, Európa szívében Svájcban. Körbemotorozzuk a Mont Blanc-t, pihegünk a Genfi-tó partján, és pontosan érkezünk Schaffhausen városkájába, ahol behajózunk a Rajna-vízesés alá. Persze a tuti svájci hágók sem maradnak ki az útvonalból.

Jelentkezési határidő: 2018. május 20.

Alpesi motoros túra, egy kis Sasfészekkel, Salzkammerguti tóvidékkel és Zillertal hegyeivel megfűszerezve. Esni nem fog, de a Krimml vízesésnek hála nem ússzuk meg szárazon, besétálunk Európa leghosszabb vízesésének aljához is.  Az élvezetes osztrák hágókat sem hagyjuk ki, és német “smirgli útra” is megvesszük a jegyet.

Jelentkezési határidő: 2018. június 5.

Cél a 48 hajtűkanyaros Stelvió hágó, ami Európa második legmagasabb (2758m) hegyi átkelője és a motorosok bakancslistás útja. 4 napos motoros túránkból ez csak egy hágó lesz a 25-ből, szóval múzeumba nem lesz időnk bemenni.  😉

Jelentkezési határidő: 2018. június 15.

Mi jön még?

2018. július 6-8. Szlovénia
(Szlovénia)

2018. július 20-22 Tátra
(Szlovákia, Lengyelország)

2018. augusztus 2-5 Erdők, folyók
(Ausztria, Németország, Csehország)

2018. auguszturs 17-19 2az1ben
(Ausztria, Olaszország)

2018. augusztus 18-21. T+T
(Románia)

2018. augusztus 18-25. Erdély

2018. augusztus 30- szeptember 2. 2571m->0m
(Ausztria, Szlovénia, Horvátország)

2018. szeptember 8-15 Toszkána
(Olaszország, Horvátország, Szlovénia)

2018. szeptember 6-09 Békaugrás
(Horvátország)

2018. szeptember 27-30 ZÁRÓ
(Bosznia, Horvátország, Montenegró)

Rólunk mondtátok