Motoros túrák szervezett formában Európa útjain! Gyere és motorozz velünk!

 2 túravezető

 12 motor

 csapat ketté bontás

 vezetéstechnikai tanácsok

Motoros túra 7 határon keresztül, Bosznián, Montenegrón és Horvátországon keresztül vezet majd utunk, amiket a világörökség része is felejthetetlenné tesznek. Nagy fal, völgyek, hegyek, tengerparti utak, források és folyók teszik felejthetetlenné ezt a 4 napot.

A túra létszáma betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni

Május elsejei horvát, szlovén motoros túra, ami keretén belül a föld alatt vonatozunk kicsit és cseppkövek között, Szlovénia legnagyobb karszt barlangjában nézelődünk. Aztán másnap már 1400 méteres magasságból megcsodáljuk az Adriát és szigetek között motorozhatunk. Ráadásul még egy “rabló vár” is vár minket.

A túra létszáma betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni

Balkáni hangulatú motoros túra, de nyugati minőségű utakkal. Az albán SH20-on motorozni egy csoda, ahogy a mostari kis grilltál is maradandó élmény nyújt. A durmitoros szakasz már csak hab a tortán, ahogy Bascsarsiaban tett kis séta is emlékezetes. Aztán ott lesz még a Piva kanyon, a 465 lépcsős út Montenegró tetejéhez…

A túra létszáma betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni!

2 nap oda, 2 nap vissza és 4 nap a bunkerek országában, a sasok földjén Albániában. Ez a 3 millió fős ország tele van meglepetésekkel, csodás motoros utakkal és a Világörökség védelme alatt álló látnivalókkal. Mi pedig belekóstolunk mindenbe.

A túra létszáma betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni!

Egyik nap még alpesi szerpentineken húzzuk a gázt, pl. 2000m felett a Nockin parádés panoráma kíséretében döntögetjük egyik kanyarból a másikba a motorjainkat, a másik napon már nullán leszünk, és az Adriai-tengerben lógatjuk lábunkat, áztatjuk hab testünket. Persze belecsempészünk még egy kis Szlovéniát, egy kis „toscana”-t, jó pár hágót és kanyart, plusz Pista bácsi fagyiját is megkóstoljuk a Bledi-tó partján.

Még 1 motornak van hely!

Cél Trento környéke, a Lago di Garda (Garda-tó), Olaszország legnagyobb tava, ahol keveredik a hegyvidéki és a mediterrán hangulat. Ezt a pihenő napon ki is élvezzük. Csodás tájak, kalandos hágók várnak ránk, erre a Dolomitok csipkés hágói adják a garanciát.

A túra létszáma betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni!

7 teljes nap az Alpok, Európa szívében Svájcban. Körbemotorozzuk a Mont Blanc-t, pihegünk a Genfi-tó partján, és pontosan érkezünk Schaffhausen városkájába, ahol behajózunk a Rajna-vízesés alá. Persze a tuti svájci hágók sem maradnak ki az útvonalból.

Jelentkezési határidő: 2018. május 20.

Alpesi motoros túra, egy kis Sasfészekkel, Salzkammerguti tóvidékkel és Zillertal hegyeivel megfűszerezve. Esni nem fog, de a Krimml vízesésnek hála nem ússzuk meg szárazon, besétálunk Európa leghosszabb vízesésének aljához is.  Az élvezetes osztrák hágókat sem hagyjuk ki, és német “smirgli útra” is megvesszük a jegyet.

Jelentkezési határidő: 2018. június 5.

Cél a 48 hajtűkanyaros Stelvió hágó, ami Európa második legmagasabb (2758m) hegyi átkelője és a motorosok bakancslistás útja. 4 napos motoros túránkból ez csak egy hágó lesz a 25-ből, szóval múzeumba nem lesz időnk bemenni.  😉

A túra létszáma betelt, már csak várólistára tudsz jelentkezni!

3 ország határán (Szlovéni, Olaszország, Ausztria) motorozunk. Szőlőskerteken keresztül, határon táncolva, vetjük be magunkat a Szlovénia egy rejtett vidékébe. Motoros túránk érinti többek között”Toszkánát”, a kis Stelviót, a Júlia-Alpok ékkövét, az Isonzó-völgyét.

Jelentkezési határidő: 2018. június 15.

Meglátogatjuk Európa leggyérebben lakott vidékét, a vadregényes Besszádokat. Útközben keresztül vágjuk a Szlovák Paradicsomot, de a Szepességet is érintjük és megnézzük többek között a “fekete várost”. Persze Kassa, a gejzír és egy kis emlékezés is szerepel a programban.

Jelentkezési határidő: 2018. július 1.
bajor erdő motoros túra

Passau és a 3 folyó összefolyása, aztán a cesky krumlovi csülök és óvárosa, a Moldva parti motorozás de a Bajor-erdőt és a Sumava Nemzeti Parkot is megemlíthetem, mert hát ezek teszik felejthetetlenné ezt a 4 napos motoros túrát. Mellékutakon, igazi kalandos, motoros utakon faljuk majd a kilométereket, na meg a wurstot az Arbersee partján vagy a fatojás alatti étteremben.

Jelentkezési határidő: 2018. július 5.

3029 méter, na mi innen nézünk le. Két eszméletlen jó motoros helyszínen koptatjuk a gumikat. Van ugye a Dolomitok, a csipkés hegyek, a hajtűk, az elnyújtott kanyarok országa, már most könny szökik a szemembe, pedig még ott sem vagyunk. Aztán ott a GrossGlockner, ami megint nem piskóta, megunhatatlan bakancslistás motoros út. Na, fogtuk ezeket és beraktuk egy motoros túrába.

Jelentkezési határidő: 2018. július 28.

A teljesség igénye nélkül: bekukkantunk egy jégbarlangba, végigcsapatunk a Transzalpinán, átkelünk a Transzfogarason, megmártózunk a Szent Anna-tóban, beszagolunk a Büdös-barlangba, végül pedig teszünk egy kört, a méltatlanul elfelejtett Máramaros megyében is. Szinte felsorolni is nehéz, mennyi látványos, érdekes vagy akár, történelmi szempontból fontos emlékhelyen fogunk megfordulni, ebben a 8 napban. Ráadásul nem csak megnézzük ezeket a nevezetességeket, de néhány szóban beszélünk, mesélünk is róluk.

Jelentkezési határidő: 2018. július 18.
motoros túra Transzfogaras Transzalpina

Lekövetjük a Duna kanyarulatait, hogy aztán megcsodálhassuk az igazi vaskaput. Motorozunk a 135 km hosszú “magas úton”, azaz a Transzalpinán és átvágunk a Fogarasi-havasokon is a Transzfogaras segítségével. Jelzem nem véletlenül választották Jeremyék (TopGear) a legjobb autós útnak ezt a szakaszt. Aztán még megnézzük Vajdahunyad várát és gurulunk a Zsil-völgyben is. Kaland a javából, tarts velünk!

Még 1 motornak van hely!

Mi jön még?

2018. augusztus 30- szeptember 2. 2571m->0m
(Ausztria, Szlovénia, Horvátország)

2018. szeptember 7-15 Toszkána
(Olaszország, Horvátország, Szlovénia)

2018. szeptember 6-09 Békaugrás
(Horvátország)

2018. szeptember 27-30 ZÁRÓ
(Bosznia, Horvátország, Montenegró)

Rólunk mondtátok