2017.-ben ÚJ helyszínnel (drivingcamp –  Zsámbék) de a “régi” jól bevált oktatókkal, a pitykemotor.hu-val, várunk benneteket szeretettel a vezetéstechnikai képzéseken.

A tréningeken, max. 15 motor vehet részt!

Kinek ajánljuk ezt a vezetéstechnikai tréningeket?

Mindenkinek!
Mi is ezzel kezdünk minden évben, mielőtt elindulnánk túrázni! Sokkal biztonságosabb ilyen körülmények között tanulni, gyakorolni és pl. bejártatni a télen letapadt motoros izmainkat mint éles helyzetben a közúton. Ha most szerezted meg a jogsit, akkor ne habozz sokat. Sokkal könnyebben tanulsz kezdőként, mint akkor, amikor majd a rossz szokásokat kell majd kiverni a fejedből. Emlékszem a saját példámra… hátsó féket is használni kell.. mi van? ne mááá.. én sohaa..

Klubok, csapatok, baráti társaságok jelentkezését is várjuk, akár egyedi időponttal is!

Idén új pálya, új tematika! A nélkülözhetetlen alapgyakorlatok megmaradtak de lesznek újak is, azonban nagyobb hangsúlyt fektetünk a személyes foglalkozásra, tanácsadásra.

Ez egy komplex képzés, ahol van minden!

Vannak alap feladatok, ahol a lassú motorkezelés fortélyait sajátíthatod el és van egy nagy pálya is, ahol a helyes fékezési technikákat, a kanyarodást, az ív váltást tudod gyakorolni.

Ha, egész napos esőt jósolnak illet a narancssárga/vörös riasztást adnak ki a meteorológusok a vezetéstechnikai képzés helyszínére, akkor a tréninget lefújjuk. Záporok, felhős idő 🙂 esetén a tréning meg lesz tartva.

Az új pálya szuper adottságaihoz hozzátartozik egy étterem is, ahol délben lehet menüzni. Ezt – az eddigi évektől eltérően – mindenkinek saját költségen tudja megoldani!

1 napos képzés ára:

22 000 Ft/fő

…és ezért mit adunk?

– oktatót, aki el is tudja neked magyarázni, hogy csináld helyesen az adott gyakorlatot  😉

– egy napos, elméleti és gyakorlati oktatást

– egy profi pályát (drivingcamp)

– kulturált körülményeket

“Az oktató hozzáértése, türelme és a határozottsága. A pálya. A feladatok. A létszám. A napsütés :)”

“- Jó volt hogy elméletet is tartott Péter a gyakorlatok előtt. Tetszik a stílusa, jól, érthetően magyaráz!
-Jó volt hogy szombaton 2 csoportra voltunk osztva – kell a 2 oktató ennyi emberre. Fele gyakorlókat Lackó (szlalom), fele gyakorlókat Peti (karikázás, 8as, kapuk) vitte.
– Profi a pálya és ennek ára van, nem probléma hogy drágult egy 10-essel. Jövők még a ringes képzésre is!
– Az előző blokkban részletezett apró fejlesztendőkkel együtt is tetszett a tréning, jó ár/érték arányban van. Kellenek ezek az alkalmak, hogy belazuljak, újra ráérezzek a motorozásra, szeretem a Pityke motoros képzést és a jövőben is velük fogok gyakorolni… de mindig van lehetőség jobbá és élvezetesebbé válni, hogy ne legyen “”csak”” a megszokott. De lehet hogy csak mi vagyunk elkényeztetve hogy mindig újabb és újabb élményeket várunk!:)”

“személyes közvetlenség.”

Zsó kicsit hosszabban írta le a véleményét —> klikk ide

Persze nem vagyunk tökéletesek hibázunk, de ezeket igyekszünk a Ti, a résztvevők visszajelzése alapján kijavítani!