Lepd meg egy motoros túra kuponnal, ami kiváló ajándék motorosoknak!

Ha nem szeretnéd, hogy az ajándékod a fiók mélyén végezze, ha igazi motoros motoros ajándékot keresel családtagodnak, barátnődnek, barátodnak, akkor jó helyen jársz.

Ajándékozz kedvezményt egy motoros túrára vagy egy vezetéstechnikai képzésre, egy névre szóló kupon formájában. Legyen szó születésnapról, névnapról vagy akár karácsonyról. Nekünk mindegyik alkalomra van megoldásunk és persze kuponunk.

De egy Interphone sisakbeszélő is jól mutat pl. a karácsonyfa alatt, amire most 15%-os kedvezménnyel (részletek) csaphatsz le rá. Kivéve, ha nincs futó akció, mert akkor még jobb áron is megvehető.

Ajándék kupon rendelés

"*" indicates required fields

Please enter a number greater than or equal to 0.
[Rajtad múlik, hogy ez euró vagy forint, ezt jelezd a “Kérés, kérdés..” részben!]

Számlázási név és cím

[Magánszemély esetén nem kell kitölteni!]
[Magánszemély esetén nem kell kitölteni!]

Természetesen ez a motoros ajándék névre szóló, e-mailben vagy postán küldjük, de személyesen is átvehető.  😉

Milyen értékű egy ilyen kupon?

Amennyit Te, illetve ha többen összeálltok, akkor amennyit Ti szántok rá.
Pl. 6 000 Ft25 €, 50 €100 € vagy akár 200 € is lehet, de a határ a csillagos ég. Ez az összeg kerül majd levonásra, az ajándékozott által választott motoros túra, vezetéstechnikai képzés árából. Persze ha bemutatja a motoros ajándék kuponját. 😉

Egy motoros túra kb. 330 €-tól indul egészen a több 1000 €-os tengerentúli túrákig. 3 napos a legrövidebb és közel 2 hetes a leghosszabb, de 3-4-5 napos a legtöbb. Április-május környékén déli irányba kalandozunk, május végétől szeptember elejéig pedig nyugatra és északra. Szeptembertől október elejéig pedig ismét délre. Vannak nézelődős és motorozós túrák, és 2019-től pedig a kezdő motoros túrázóknak is szervezünk külföldi motoros túrákat.
Szóval kizárt, gondoljuk mi perszer, hogy itt ne találja meg valaki a számára megfelelő túrát és így a motoros ajándék biztos eléri a célját.

vezetéstechnikai tréningek 34 000 – 48 000 Ft között érhető el, alap és haladó szinten, az ország legmodernebb vezetéstechnikai komplexumában, Budapest mellett.

A kupon rendelés után minden esetben felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetjük a rendelést. Pár nap alatt elkészítjük a személyre szabott kupont és eljuttatjuk hozzád. Ezután már csak a “nagy napra” kell várni, átadható a motoros ajándék a motorosnak.

…a legjobb ajándék motorosoknak!