Motoreladás

R1200GSA-eladvaTalált, süllyedt, Öngól…

Valamelyik régebbi facebook posztomban ígértem az „eladtam a 1200 GSA LC-t” történetemet, 1 évesen 29 ezer és néhány száz kilométerrel.

A 2018-as szezon végén jöttek a belső hangok… „sok a kilométer”, „hülye vagy, most add el”, „rád fog rohadni, ha nem adod el most!”.

Okés, irány a hahu és kikerült a hirdetésem, egy olyan árral, ami csupa ötösből állt és ezzel kitűnt a tömegből.
Gondoltam, #istenkirálycsászár húzás, tök poén az ár, figyelemfelkeltő stb.. Ha lenne még fillér a mai világban, akkor azt is beírtam volna.

3 hétig és 5 napig egy telefon sem volt. A hatodik napon, vasárnap, jó idő volt, gondoltam irány a kedvenc villányi köröm és majd egy süti mellett átgondolom, hogy megtartom-e vagy sem.
Így is volt, motorozás, napsütés, sütizés, töprengés, fülig érő száj és a döntés a nap végén, hogy megmarad. YES!
Este már nem volt időm levenni a hirdetést, mert kezdődött a Cobra 11.

A hétfő reggel meg sietősre sikeredett, mert jöttek a vizes szakik vízórát cserélni és közben megcsörrent a telefonom, hívófél F. Laci:
– „Helló Peti! Mennék a motorodért….”
– „Bammeeeeg….”

F pont Lacival nem vitatkozik az ember, mert a családiház melege, a melegvíz ellátás múlhat rajta. Két nap múlva már ott is állt a kapuban, bukósisakkal a kezében.
A motor menetre készen várta, a „nagy Husky” dobozokkal. Körbejártuk a garázsban, jót beszélgettünk és röhögtünk, aztán jött a papírmunka.

Mondom F pont Lacinak, kerekítsük lefelé az árat… Erre Ő, nem …és elegánsan visszatolta elém a papírt, majd megkért, hogy a vételárat se felejtsem el beleírni. Mosolyogva megemlítette, hogy ugye tudom, hogy betűvel is ki kell írni…
Tudom vazze és hála a jó égnek volt elég hosszú hely az ötmillió-ötszázötvenötezer-ötszázötvenöt forintnak az adás-vételin….

Motoros üdvözlettel

Pepe

Hogy mi lett, mi jött utána, hát egy 1250 GS, ami szintén sajátosra sikerült… szóval folyt.köv.


Válogass túráink között >>