Ha sisakbeszélő, akkor INTERPHONE!

Mi több éve használjuk ezeket a motoros sisakbeszélőket és bennünket meggyőztek! Bírják a gyűrődést és az időjárás viszontagságait is.

Túrázni úgy a legszebb, ha ezt valakivel meg is tudod osztani és sokkal biztonságosabb is úgy a motorozás, hogy ha pl. két motoros tud egymással beszélni, persze menet közben.

Mi már több éve használjuk motoros túráinkon megelégedve az INTERPHONE/Cellularline termékeit, ezeket motoros sisakbeszélőket, amiket  15% -os kedvezménnyel  tudunk neked is ajánlani (a listaárból) állandóan.

Több fajta sisakbeszélő közül tudsz választani, attól függően, hogy mire szeretnéd használni.

Gondolj csak bele, egy előzésnél tudsz segíteni a mögötted lévő motorostársadnak, egy kavicsos kanyarnál hátra tudsz szólni “vigyázz kavics a jobb íven” vagy a buszmegállóban várakozó lány feszes fenekére is fel tudod hívni a motoros társad figyelmét. Persze, csak ha nincs ott mögötte(d) a párod.  És ha már itt tartunk, akkor a párod sem fog hátul unatkozni, ugyanis tudtok zenét hallgatni, beszélgetni, át tudjátok beszélni a túrán átélt élményeket.

Plusz, beszélgetve gyorsabban telnek az esős kilométerek  😉

Szóval válaszd ki, hogy melyik INTERPHONE lenne számodra megfelelő és katt a “Rendeld meg!” gombra! 

Ha nem tudod, hogy igazából melyikre sisakbeszélőre lenne szükséged, akkor “Kérj segítséget!” gomb a jó megoldás, vagy hívd Pepét a +36305877821 -es számon.

vagy

Az Interphone mellé számla, és 1 év hivatalos magyarországi garancia jár, amit az importőr lát el Budapesten.

A megrendelt sisakbeszélőket személyesen Budapest területén (XIII. kerület) lehet átvenni, vagy futárral le küldjük neked. Minden esetben átvételkor kell fizetni, kivéve ha előre szeretnél utalni!

A megrendelés leadása után, minden esetben felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetjük az átvétel módját, idejét!