Ha sisakbeszélő, akkor INTERPHONE!

Mi több éve használjuk ezeket a motoros sisakbeszélőket és bennünket meggyőztek! Bírják a gyűrődést és az időjárás viszontagságait is.

Túrázni úgy a legszebb, ha ezt valakivel meg is tudod osztani és sokkal biztonságosabb is úgy a motorozás, hogy ha pl. két motoros tud egymással beszélni, persze menet közben.

Mi már több éve használjuk motoros túráinkon megelégedve az INTERPHONE/Cellularline termékeit, ezeket motoros sisakbeszélőket, amiket  15% -os kedvezménnyel  tudunk neked is ajánlani (a listaárból) állandóan.

Több fajta sisakbeszélő közül tudsz választani, attól függően, hogy mire szeretnéd használni.

A kedvezmény csak az ezen az oldalon leadott rendelésekre érvényes! Ha személyesen bemész a boltjukba vagy a https://interphonesisakbeszelo.hu/ webshopon keresztül leadott megrendelésekre nem érvényes!

Gondolj csak bele, egy előzésnél tudsz segíteni a mögötted lévő motorostársadnak, egy kavicsos kanyarnál hátra tudsz szólni “vigyázz kavics a jobb íven” vagy a buszmegállóban várakozó lány feszes fenekére is fel tudod hívni a motoros társad figyelmét. Persze, csak ha nincs ott mögötte(d) a párod.  És ha már itt tartunk, akkor a párod sem fog hátul unatkozni, ugyanis tudtok zenét hallgatni, beszélgetni, át tudjátok beszélni a túrán átélt élményeket.

Plusz, beszélgetve gyorsabban telnek az esős kilométerek  😉

Interphone rendelés menete:

  1. Kattints ide és a megnyíló weboldalon található készülékek közül jegyezd fel annak a nevét, amelyiket meg szeretnéd rendelni.
    Az ott látható árakból kapod meg a 15%, vagy ha épp akció van, akkor a nagyobb kedvezményt. Zárd be az oldalt!
  2. Klikk a motorozzvelunk.hu ezen oldalán a “Rendeld meg!” piros gombra, pár sorral lejjebb.
  3. Értelemszerűen tölts ki minden mezőt amit kell és írd be, hogy melyik típusú készüléket szeretnéd megrendelni, egyes vagy twin (dupla) kivitelben!
  4. Küld el a megrendelését és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

Ha nem tudod, hogy igazából melyikre sisakbeszélőre lenne szükséged, akkor “Kérj segítséget!” gomb a jó megoldás, vagy hívd Pepét a +36305877821 -es számon.

vagy

Az Interphone mellé számla, és 1 év hivatalos magyarországi garancia jár, amit az importőr lát el Budapesten.

A megrendelt sisakbeszélőket személyesen Budapest területén (XIII. kerület) lehet átvenni, vagy futárral le küldjük neked. Minden esetben átvételkor kell fizetni, kivéve ha előre szeretnél utalni!

A megrendelés leadása után, minden esetben felvesszük veled a kapcsolatot és leegyeztetjük az átvétel módját, idejét!