Motoros túrák részletei hamarosan:

>> 2019. június 27-30. Szárnyas túra

A „vörös bika” szentélye, a Kehlsteinhaus és Salzkammerguti tóvidék gyöngyszemei a cél. Na meg persze kiállunk a semmibe, 3000 méter környékén a Dachsteinen.

utasoknak, pároknak kifejezetten ajánljuk

>> 2019. július 4-7. Stelvio Expressz

Cél a 48 hajtűkanyaros Stelvió hágó, ami Európa második legmagasabb (2758m) hegyi átkelője és a motorosok bakancslistás útja.

szerpentines, kanargós túra, természeti látnivalókkal

>> 2019. július 11-14. Szlovénia kincsei

motoros túrák motorozzvelunk

Felfedezzük Szlovénia rejtett kincseit a kiváló, forgalomtól mentes mellékutaknak köszönhetően és kicsit átdugjuk az orrunkat Olaszországba is.

utasoknak, pároknak kifejezetten ajánljuk

>> 2019. július 19-21. Hágók birodalma

3 napos élménymotorozás “best of” hágókon keresztül. Itt nem lesz kulturális program, itt hegyi átkelők, kanyarok és csodás tájak várnak rád.

szerpentines, kanargós túra, természeti látnivalókkal

>> 2019. július 25-28. Fruili és Beluno Alpok

Olyan utakra “tévedünk” a Fruili és a Beluno Alpokban amit a nagyközönség (értsd turisták) elkerül és csak mi motorosok szeretjük őket, de mi aztán nagyon!

>> 2019. augusztus 3-6. Vaskapu, Transzalpina, Transzfogaras

Vaskapu szoros, Transzalpina és Transzfogaras, 3 olyan hely amit vétek lenne kihagyni, amit kezdőként vagy akár utassal is bevállalhatsz.

utasoknak, pároknak kifejezetten ajánljuk

kezdő túrázóknak is

>> 2019. augusztus 17-20. Szlovénia kezdőknek, pároknak

Szívesen túráznál a motorod nyergében, hegyes-völgyes csodálatos tájakon, de még nincs meg hozzá a kellő -motoros- tapasztalatod? Irigykedve olvasod a tapasztalt túrázók beszámolóit, de Te még nem mersz belevágni? Eleged van a maratóni hosszúságú etapokból? A párodat is hoznád?
Jó hírünk van, eljött a Te időd.

kezdő túrázóknak is

 utasoknak/pároknak kifejezetten ajánljuk

>> 2019. augusztus 23-25. #nyeteneki

Ezen a túrán a mérleg nyelve a motorozás felé billen, persze alpesi kanyargós utakon, de azért Alpok természeti csodáiról sem kell lemondani. Lesz mit fényképezni az biztos!

szerpentines, kanargós túra, természeti látnivalókkal

>> 2019. augusztus 30-szeptember 1. Ahol a kisgazda jár, de csakis aszfalton

Olaszország és Ausztria mellékútjain húzzuk a gázt, olyan szakaszhoz lesz szerencsénk ahová a helyiek járnak, ha besokalltak a turistáktól. Szóval a látnivalókra nem lesz panasz, ahogy az utakra sem. A földutakat kerüljük, de a jó minőségű aszfaltos szakaszokat viszont megkeressük.

 természeti látnivalók, kanyargós szakaszok, keskeny utak előfordulhatnak, végig aszfaltozott utakon

 utasoknak/pároknak kifejezetten ajánljuk

>> 2019. szeptember 6-16. Brit-Kolumbia

Egy nem hétköznapi túra a tengerentúlra, a Csendes-óceán kapujához, Brit-Kolumbiába. 8 felejthetetlen napot töltünk a nyeregbe és gyűjtjük a kilométereket, akarom mondani a mérföldeket a bérelt motorokba.

Rólunk mondtátok