Motoros túrák részletei hamarosan:

>> 2019. augusztus 17-20. Szlovénia kezdőknek, pároknak

Szívesen túráznál a motorod nyergében, hegyes-völgyes csodálatos tájakon, de még nincs meg hozzá a kellő -motoros- tapasztalatod? Irigykedve olvasod a tapasztalt túrázók beszámolóit, de Te még nem mersz belevágni? Eleged van a maratóni hosszúságú etapokból? A párodat is hoznád?
Jó hírünk van, eljött a Te időd.

kezdő túrázóknak is

>> 2019. augusztus 23-25. #nyeteneki

Ezen a túrán a mérleg nyelve a motorozás felé billen, persze alpesi kanyargós utakon, de azért Alpok természeti csodáiról sem kell lemondani. Lesz mit fényképezni az biztos!

>> 2019. augusztus 30-szeptember 01. Csak a kanyar 3.5 – Szlovénia

Lazulás, motorozás mindezt kis csoporttal a varázslatos Szlovéni útjain, amit most egy nagy adag vezetéstechnikával egészítünk ki, a 42RidignSchool közreműködésével.

>> 2019. augusztus 30-szeptember 1. Ahol a kisgazda jár, de csakis aszfalton

Olaszország és Ausztria mellékútjain húzzuk a gázt, olyan szakaszhoz lesz szerencsénk ahová a helyiek járnak, ha besokalltak a turistáktól. Szóval a látnivalókra nem lesz panasz, ahogy az utakra sem. A földutakat kerüljük, de a jó minőségű aszfaltos szakaszokat viszont megkeressük.

>> 2019. szeptember 5-8. Alpok Adria

Alpoktól a tengerig, de a Dolomitokon és Szlovénián keresztül. Gyere és tarts velünk ezen a nem mindennapi kalandozáson.

>> 2019. szeptember 6-16. Brit-Kolumbia

Egy nem hétköznapi túra a tengerentúlra, a Csendes-óceán kapujához, Brit-Kolumbiába. 8 felejthetetlen napot töltünk a nyeregbe és gyűjtjük a kilométereket, akarom mondani a mérföldeket a bérelt motorokba.

>> 2019. szeptember 11-15. Balkán Fanatik

Igazi balkáni hangulat, igazi motoros utak, tenger, hegyek és kanyar várnak rád, na meg a Balkán legjobb és legszebb helyei. Gyere, motorozz velünk és garantálom, hogy szerelmes leszel ezekbe az országokba.

>> 2019. szeptember 20-23. 1000 kanyar délre

Nem csak az Alpokban léteznek ám jó motoros utak?! Most a Balkán kalandos motoros útjait célozzuk meg. Ne félj, az utak jó minőségűek, az emberek nagyon kedvesek, a környék biztonság, szóval fülig fog érni a szád a bukóban és este is.

>> 2019. szeptember 27-30. KOMPlett

Egy igazi változatos, élménygyűjtős túra! Napsütés, tenger, kiváló utak, jó kaják és motoros filing.

normál és dinamikus csoport, tengerparti szállások, tuti helyek

>> 2019. szeptember 28.-október 1. Heted7 határon át

4 napos (másik) évadzáró túra Horvátország, Bosznia és Montenegró motoros útjain vezet végig. Tengerparton, hegyeken és heted7 határon gurulunk és zsebeljük be az élményeket.

>> 2019. október 4-6. Csak a kanyar 4.0

Kanyar képzés, motoros túra, egy eszméletlenül szép és jó motoros helyen. Gyere és tanulj velünk!

csak azoknak, akiket érdekel is a vezetéstechnika

>> 2019. október 4-6. Záró A és B

Jó lenne még motorozni egy jót a téli nagy pihenő előtt?
Hát most itt a remek alkalom és ha most csöppennél bele a motoros túrázásba, akkor is nyugodt szívvel ajánljuk!

kezdő túrázóknak is

Rólunk mondtátok