Motoros túráinkat minimum 6 fő jelentkezés után indítjuk el!

1. Kattints a “Jelentkezz most!” gombra és töltsd ki a jelentkezési lapot. Figyelj rá, hogy helyes e-mail címet és telefonszámot adj meg  😉

2. Postafiókodba landol egy automatikus visszaigazolás a jelentkezésedről és a Résztvevők-nél olvashatod az általad megadott becenevet. Ha nem találod a visszaigazolást, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot:
bakapeti@motorozzvelunk.hu vagy +36305877821

3. Pár nap múlva személyesen (e-mailben) felvesszük veled a kapcsolatot, és elküldjük a fizetési és további információkat.

4. A jelentkezés csak a foglaló, ami túra részvételi díjának 15%, elutalásával érvényes, ami a jelentkezés utáni 2 hétben teljesítendő, vagy hívd Pepét a +36305877821 számon

Az általános jelentkezési, részvételi feltételeket itt találod!

  • A jelentkezési határidőig következmény nélkül, e-mailben vissza lehet mondani a túrát, a foglalók visszajárnak. Kivéve, ha már a beleegyezéseddel megvettük számodra a nevedre szóló pl. kompjegyet, repülőjegyet. Ezeket sajnos ritkán lehet átíratni más névre, illetve plusz költségekkel járhat.
  • A jelentkezési határidő utáni lemondásnál, a foglaló nem jár vissza, tekintettel arra, hogy pl. szállásokat névre szólóan foglaljuk. Természetesen, ha találunk valakit a megüresedett helyre, a részvételi díj egy része (amit át tudunk íratni az új jelentkező nevére) visszajár.
  • Az általános jelentkezési, részvételi feltételeket itt találod!

Vezetéstechnika