Kanada

8 nap motorozás bérelt motorokkal

bérlés, repülőjegy az árban

Jelentkezési határidő

2019. április 20.

Szabad helyek

motor

A túra távja

2200 km

A túra startja/vége

Budapest / Budapest

Túravezetők

Coli, Zsóóóti

Hiányzás a munkahelyről

8 nap

Látnivalók

Brit-Kolumbia: Kanada legnyugatibb tartománya, "Csendes-óceán kapuja"

 Részvételi díj vezetőnek: 4 800 €

 Részvételi díj utasnak: 2 950 €

 Egyágyas szoba
felára: 950 €

Repülővel jövünk-megyünk, de Vancouverből indulva 8 napig húzzuk a gázt Kanada legnyugatibb államában, Brit-Kolumbiában. Nemzeti parkok, hegyek, tavak, a Csendes-óceán kapuja és egy nem mindennapi túra vár rád. A motorokat persze béreljük.

A túra ára tartalmazza

 Repülőjegy oda-vissza (900 €-ig)

 Vancouver reptéri transzfer

 Szállások reggelivel

 a választott motorkerékpárok bérleti díját, biztosítással

 2 túravezető

 vízumügyintézés

 vezetéstechnikai tanácsok

Plusz költségek

 Utasbiztosítás

Üzemanyag

Reggelin kívüli étkezések

Esetleges útdíjak vagy komp díjak

Bérelt motor kauciója (330€/motor)
Ami a túra végén visszajár, ha motorkerékpár sérülésmentes!

1ágyas szoba felár +900€

Részletek

Délelőtt indul a repülőnk Ferihegyről és még ezen a napon meg is érkezünk Vancouverbe, a világ három legélhetőbb nagyvárosának egyikébe, Brit-Kolumbia szívébe. Elfoglaljuk a szállásunkat, ha lesz időnk körülnézünk. Nincs, más teendőnk, mint kipihenni az utazás fáradalmait és átállni az amerikai időzónára. Erre tapasztalataink szerint a legjobb módszer, hogy bármennyire fáradt vagy ne feküdj le aludni csak a helyi idő szerinti esti órákban és így jó eséllyel csak másnap reggel ébredsz java részt átállva a helyi időre.

Útvonal:
Vancouver – Cache Creek – Revelstoke – Nelson – Nelson – Penticton – Vernon – Lytton – Vancouver

Felvesszük a motorokat, ki-ki választásának megfelelően és irány a végtelen hegyek országa, kezdődik a motoros túra.

Mindjárt az első nap érintjük a Garibaldi Nemzeti Parkot, ahol ízelítőt kapunk az előttünk álló csodákból. Kacskaringózva a hegyek lábánál és oldalában elérünk a szállásra, ahol igen jól fog esni a pihenés.

Második motorozós napunkon főleg folyóparton haladva elérjük az Upper Arrow Lake csúcsát melynek partján harmadnap kezdjük utunkat, amikor két Nemzeti Parkot is érintünk és természetesen, ahogy a túra többi napján is ekkor is kattogtatjuk a fényképezőket és telefonokat a megállások során.

Harmadik és negyedik napon az estét ugyanazon a kellemes szálláson töltjük. Így a negyedik napon, aki pihenni szeretne, megteheti a szálláson, de aki gurulni szeretne, azokkal egy rövid, pihenőnapnak megfelelő hosszúságú karikát teszünk a környéken.

Ötödik napunkon újult erővel vetjük magunkat ismét a hegyek közé és megcsiklandozzuk az amerikai határt, de nem lépünk ás az USA-ba. Természetesen akkor is elhaladunk egy két nemzeti park mellet és tovább hergeljük az itthon maradt barátainkat a túrán készült képek elküldésével.

Hatodik napunkon megtekintjük Kanada másik tipikus természeti jellegzetességét a kisebb nagyobb tavikat, majd egy kis hegyi kanyargászás után megérkezünk a szállásunkra.

Utolsó előtti napunkon ismét Vancouver felé vesszük az irányt, de még ne érjük el, hanem egy kellemes esti szálláson töltjük az éjszakát.

Nyolcadik napunkon húzunk vissza Vancouverbe leadni a motorokat és elfoglalni szállásunkat, ahol az első este a bőröndjeinket hagytuk.

Utolsó napunk készülődéssel és repülőtérre indulással, majd repüléssel telik, irány Budapest.

Mivel előző este már leadtuk a bérelt motorokat, ezért nincs más hátra, mint felüljünk a repülőre…

…és az időzónáknak köszönhetően szeptember 16.-án érkezünk meg Ferihegyre!

Egyéb infó

“A” kategória:

a bérleti díjat tartalmazza a sofőr részvételi díja

BMW R 1250 GS | Ducati Multistrada 1260 | BMW R 1200 GS | BMW R 1250 RT | BMW R 1200 RT

“B” kategória:

ha innen választasz akkor vonj le 80€-t a sofőr részvételi díjából

BMW R 1200 GS sok kilométeres (80e-100ekm) | Triumph Tiger 1200 XR | Yamaha Super Ténéré | Ducati Multistrada 950 | Honda Africa Twin |Suzuki V-Strom 1000 | BMW F 850 GS | Triumph Tiger 800 XR | Yamaha FJR 1300 | BMW R 1200 RT sok kilométeres (80e-100ekm)BMW R 1200 RS | BMW S 1000 XR

“C” kategória:

ha pedig innen, akko 160€-t

BMW F 750 GS | BMW F 700 GS alacsony kivitelHonda NC 750 X | Kawasaki Versys 650 | Suzuki V-Strom 650 | Suzuki SV 650 | Yamaha FZ6R

A motorok a foglalók beérkezésének sorrendjében fogynak el, és addig változhatnak is! Kaució kb. 330€, ami a túra végén visszajár, ha a motorkerékpár sérülésmentesen adod le. Nemzetközi vezetőengedély szükséges!

Bárkinek, aki rendelkezik némi motoros rutinnal és éltérszóló élményekre vágyik, részt szeretne venni egy nem mindennapi túrán.

1. Kattints a “Jelentkezz most!” gombra és töltsd ki a jelentkezési lapot. Figyelj rá, hogy helyes e-mail címet és telefonszámot adj meg  😉

2. Postafiókodba landol egy automatikus visszaigazolás a jelentkezésedről és a Résztvevők-nél olvashatod az általad megadott becenevet. Ha nem találod a visszaigazolást, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot: bakapeti@motorozzvelunk.hu vagy +36305877821

3. Pár nap múlva személyesen (e-mailben) felvesszük veled a kapcsolatot, és elküldjük a fizetési és további információkat.

4. A jelentkezés csak a foglaló, ami túra részvételi díjának 15%, elutalásával érvényes, amit a jelentkezés utáni 2 hétben teljesítendő.

5. Egyszerű kérdőív segítségével meg kell adni minden adatot a vízumkérelemhez.

6. A jelentkezési határidőig ki kell egyenlíteni a részvételi díjat.

Az általános jelentkezési, részvételi feltételeket itt találod!

  • A jelentkezési határidőig következmény nélkül, e-mailben vissza lehet mondani a túrát.
  • A jelentkezési határidő utáni lemondásnál, a részvételi díj nem jár vissza, tekintettel arra, hogy a motorokat, repülőjegyek, szállásokat névre szólóan le kell foglalnunk. Természetesen, ha találunk valakit a megüresedett helyre, a részvételi díj egy része (amit át tudunk íratni az új jelentkező nevére) visszajár.
  • Az általános jelentkezési, részvételi feltételeket itt találod!

[insert page=’kik-mik-miert-milyen’ display=’content’]

* A látnivalók az időjárás, az utak állapota és csapat haladásának a függvényében változhatnak!

Rólunk mondtátok