2 legyet ütsz 1 csapásra: motoros túra + vezetéstechnikai képzés

péntektől vasárnapig

Horvátország

 8motor/1instruktor,1túravezető

Jelentkezési határidő

2019. szeptember 15.

Szabad helyek

A túra távja

1000 km

A túra startja/vége

Letenye / Letenye

Túravezetők

Pepe, Henrik (42RS)

Hiányzás a munkahelyről

1 nap

Természetesen nulladik napi szállásban is segítünk, a túra startjának környékén!

Jellege

Kanyar képzés, motorozás, videós elemzés, rajzolás, oktatás

Nem versenypályán zajlik a tréning, ezért száguldozásnak helye nincs. Ha száguldozni szeretnél, akkor irány a versenypálya, ha egy sima motoros túrán szeretnél részt venni, akkor ez nem a Te túrád, kérlek válassz másikat.

Csak akkor jelentkezz, ha már részt vettél valamilyen vezetéstechnikai képzésen, különben nem fogod élvezni és csak pénzkidobás, amit mi sem szeretnénk!

Köszönöm a figyelmet!

 Részvételi díj
vezetőnek: 285 €

 Részvételi díj
utasnak: 195 €

 Egyágyas szoba
felára: 80 €

Ha tanulni, fejlődni szeretnél, akkor itt a helyed. Ha simán csak motoroznál egyet az év elején és nem érdekel a vezetéstechnika,  vagy kulturális programokat is keresel egy motoros túrán, akkor ez nem neked való!
Akkor inkább ezt ajánljuk: katt ide

Ezt a túrát a vezetéstechnikának, a motoros tudás fejlesztésének szenteljünk és minden jellemzője (útvonal, megállók, napi távok) ennek van alárendelve. Csak a szokásos pályát most lecseréljük Horvátország legjobb, legizgalmasabb motoros útjaira.

Nem versenyzés a cél, hanem a fejlődés, a biztonságos és élvezetes motorozás akár kanyarban is. Ebben lesz segítségünkre a 42RidingSchool két instruktora Henrik és Zsolt, akik személyre szabott tanácsokkal segítenek minden résztvevőnek, ahogy azt már a Kakucs Ringes képzéseken is megszokhattuk. Sasszemmel figyelnek rád, mennek előtted, mögötted és a megállóknál segítenek, tanácsokkal látnak el. Idén, már videós elemzés is lesz.  😉
Ebben a 3 napban pont az lesz a jó, hogy amiről egyik percben még beszélgetünk pl. a napsütötte tengerparton, azt 10 perc múlva már élesben is ki tudod próbálni, le tudod tesztelni a pazar motoros utakon.

Persze, mint minden túránkon, az ész nélküli motorozást ezen sem toleráljuk és ha a résztvevők közül bárki is veszélyezteti a csapatot, akkor azt eltanácsoljuk a túráról.

A túra ára tartalmazza

2 éjszakai szállást

 reggeliket és vacsorákat (2x)

 instruktort 8 motoronként

 túravezetőt 8 motoronként

 vezetéstechnikai tanácsokat

 fényképeket

 videókat

Plusz költségek

 horvát autópályadíjak (2x36KN)

 utasbiztosítás ára >>katt ide

üzemanyag

 ebéd és egyéb személyes költségek

Tempó, megállók

A mindenkori csapathoz igazítjuk a tempót, de nagy általánosságban elmondható:

  • főutakon: 100-110 km/h
  • autópályán: 130 km/h

Ezt a túrát a vezetéstechnikának szenteljük, ezért többször fogunk megállni, időt szeretnénk adni a vezetéstechnikai beszélgetéseknek, az esetleges hibák átbeszélésének, vagy mit lehet másképp csinálni gondolatoknak.

Természetesen, ha valaki egyénileg, külön (akár lassabban, vagy gyorsabban) szeretné megtenni a napi szakaszt, szakaszokat, arra is van lehetőség. Ezt kérlek jelezd előre, és mi minden segítséget megadunk neked (útvonal, címek, látnivalók, stb.), de ebben az esetben a vezetéstechnikai oktatásra nem kerül sor.

Ha a túrán veszélyezteted mások épségét, akkor a második figyelmeztetés után eltanácsolunk a túráról. Természetesen minden segítséget megadva, hogy folytatni tudd a túrát egyedül.

Kinek ajánljuk

Neked, ha

  • tisztában vagy az alapokkal
  • voltál már egy (bármelyik) vezetéstechnikai képzésen

és fejleszteni szeretnéd a motoros tudásod.

Részletek

Letenye (H)-Crikvenica(HR) 310km

Károlyváros felé vesszük az irányt és addig csak a cipzár alakzatot gyakorolhatjuk majd, mert odáig autópályán haladunk. Innen felpörögnek az események, rácsapunk a 3-as útra, persze előtte egy folyóparti pihenő a program. Most egy másfajta Horvátországhoz lesz szerencsénk, mert a tengerpart helyét a hegyek foglalják el, na és a kanyarok. Itt kezdődik az igazi vezetéstechnikai képzéses motoros túra. Motorozunk, megállunk, átbeszéljük pl. a helyes üléspozíciót, a testtartást, a motor irányítását, a megfelelő nézőpontot, hogy csak az alapokat említsem.
A napot Crikvenicában a tengerparti szállásunkon, a svédasztal és egy jó kis Karlovacko mellett zárjuk, ahol megnézzük és kielemezzük a napközbeni videókat..

Crikvenica(HR)-Crikvenica(HR) 320 km

 Ezen a napon is a vezetéstechnikai tanácsok játsszák a főszerepet, persze a lélegzetelállító tájon tekergő fekete aszfaltos kanyarok mellett, amik száma majdnem végtelen lesz. Cél a szuper 8-as! Most teszünk bele egy csavart és szerzünk némi vízijártasságot is. Ugyanis a Pag szigeten keresztül, egy komp segítségével fogunk visszaérni a szállásunkra.
Kanyargászás, pihenő, kanyargászás, ebéd és elemzés, beszélgetés, pl. hova nézzek, a szűkölő és táguló ívekről, a hátsófékről, az ellenkormányzásról stb., stb., stb.. Na, meg tenger és jó idő vár ránk.

Crikvenica(HR)-Letenye(HR) 310 km

Utolsó nap, irány haza. A szuper 8-as egy szakaszával és a senji kávéval búcsúzunk az Adriától. Majd átvágunk a Velebiten, a 23-ason portyázunk, és ahogy mondani szoktuk: jó lesz ez. Károlyvárosig, az útnak köszönhetően (is) garantáltan vigyorogni fogunk a bukóban, majd Karlovactól Letenyéig nem leszünk ilyen boldogok, mivel autópályázni fogunk.

Egyéb infó

Tempó, megállók

A mindenkori csapathoz igazítjuk a tempót, de nagy általánosságban elmondható:

  • főutakon: 110 km/h
  • autópályán: 130 km/h

Ezt a túrát a vezetéstechnikának szenteljük, ezért többször fogunk megállni, időt szeretnénk adni a vezetéstechnikai beszélgetéseknek, az esetleges hibák átbeszélésének, vagy mit lehet másképp csinálni gondolatoknak.

Természetesen, ha valaki egyénileg, külön (akár lassabban, vagy gyorsabban) szeretné megtenni a napi szakaszt, szakaszokat, arra is van lehetőség. Ezt kérlek jelezd előre, és mi minden segítséget megadunk neked (útvonal, címek, látnivalók, stb.).

Ha a túrán veszélyezteted mások épségét, akkor a második figyelmeztetés után eltanácsolunk a túráról. Természetesen minden segítséget megadva, hogy folytatni tudd a túrát egyedül.

Jelentkezés menete

1. Kattints a “Jelentkezz most!” gombra és töltsd ki a jelentkezési lapot. Figyelj rá, hogy helyes e-mail címet és telefonszámot adj meg  😉

2. Postafiókodba landol egy automatikus visszaigazolás a jelentkezésedről és a Résztvevők-nél olvashatod az általad megadott becenevet. Ha nem találod a visszaigazolást, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot: bakapeti@motorozzvelunk.hu vagy +36305877821

3. Pár nap múlva személyesen (e-mailben) felvesszük veled a kapcsolatot, és elküldjük a fizetési és további információkat.

4. A jelentkezés csak a foglaló – a túra részvételi díjának 15%-a – elutalásával érvényes, ami a jelentkezés utáni 2 hétben teljesítendő, vagy hívd Pepét a +36305877821 számon.

Az általános jelentkezési, részvételi feltételeket itt találod!

Túra lemondás

  • A jelentkezési határidőig következmény nélkül, e-mailben vissza lehet mondani a túrát, a foglalók visszajárnak.
  • A jelentkezési határidő utáni lemondásnál, a foglaló nem jár vissza, tekintettel arra, hogy pl. szállásokat névre szólóan foglaljuk. Természetesen, ha találunk valakit a megüresedett helyre, a részvételi díj egy része (amit át tudunk íratni az új jelentkező nevére) visszajár.
  • Az általános jelentkezési, részvételi feltételeket itt találod!

* A látnivalók, az útvonal az időjárás, az utak állapota és csapat haladásának a függvényében változhatnak!

Rólunk mondtátok