Horvátország

vezetéstechnikai képzés és motoros túra

max 8 motor

Jelentkezési határidő

2020. március 15.

Szabad helyek

0 motor

A túra távja

1100 km

A túra startja/vége

Letenye 08:00 | Letenye 15:00

Túravezetők

Pepe, Henrik (42RS)

Hiányzás a munkahelyről

1 nap

Nulladik napi szállásban is segítünk!

 Részvételi díj vezetőnek:
355 €

 Részvételi díj utasnak:
205 €

 Egyágyas szoba felára:
80 €

Ha tanulni, fejlődni szeretnél, akkor itt a helyed.
Ha egy sima motoros túra érdekel akkor válassz másikat >>.

Ezt a túrát a vezetéstechnikának, a motoros tudás fejlesztésének szenteljünk és minden jellemzője (útvonal, megállók, napi távok) ennek van alárendelve. Csak a szokásos vezetéstechnikai pályát most lecseréljük Horvátország legjobb, legizgalmasabb motoros útjaira.

Utassal is ajánljuk!

Nem versenyzés a cél, hanem a fejlődés, a biztonságos és élvezetes motorozás akár kanyarban is. Ebben lesz segítségünkre a 42RidingSchool instruktora Henrik, aki személyre szabott tanácsokkal segít minden résztvevőnek, ahogy azt már a Kakucs Ringes/drivngcamp-es képzéseken is megszokhattuk. Sasszemmel figyel rád, sőt videóz is, megy előtted, mögötted és a megállóknál segít, tanácsokkal lát el.
Sőt, 2020-től akár már a füledbe is duruzsol Henrik a motorozások alatt, hála a motoros kommunikációnak! Az esti videós elemzés és a speciál szakaszok is a program része.
Ebben a 3 napban pont az lesz a jó, hogy amiről egyik percben még beszélgetünk pl. a napsütötte tengerparton, azt 10 perc múlva már élesben is ki tudod próbálni, le tudod tesztelni a pazar motoros utakon.

Persze, mint minden túránkon, az ész nélküli motorozást ezen sem toleráljuk és ha a résztvevők közül bárki is veszélyezteti a csapatot, akkor azt eltanácsoljuk a túráról.

A túra ára tartalmazza

  kis csoportban való motorozást

  instruktort (42RS)

  kommunikációs egység bérleti díját a túra időtartamára

  motorozzvelunk.hu útlevelet (kedvezmények gyűjthetők)

2 éjszakai 4*-os szállást, 2 fős szobákban
(1 fős szoba feláras)

  2x reggelit és 2x vacsorát

  kompozás díját

  fényképeket

  egy kis ajándékot

Plusz költségek

utasbiztosítás
10% kedvezményel köthető >>

horvát autópálya díj 2x36kn

italfogyasztás, ebéd és minden olyan dolog amit a zöld rész nem tartalmaz

motoros vezetéstechnikai képzés motoros túra motorozzvelunk

Kinek ajánljuk

Neked, ha

 • tisztában vagy az alapokkal
 • voltál már (bárhol) vezetéstechnikai képzésen

és fejleszteni szeretnéd a motoros tudásod.

Útvonal

 • aszfaltozott fő és mellékutakon
 • autópályás szakaszokkal
 • íves kanyarokkal
 • keskeny utak és  magam mellé visszafordítós, emelkedő hajtűkanyarok nem lesznek

Tempó, megállók, ebéd

 • 100-110 km/h lakott területen kívül, a csapat igényeihez igazítva
 • 130 km/h autópályán
 • 50 km/h lakott területen belül
 • ha valaki gyorsabban szeretne motorozni, mint a csapat, akkor azt egyénileg megteheti. Ehhez mi minden segítséget megadunk!
 • ha valaki a motorozáséval veszélyezteti a csapat tagjait vagy a forgalom többi résztvevőjét, akkor Őt a második figyelmeztetés után eltanácsoljuk a csoportban való motorozástól

 • 60-90 percnél nem töltünk többet motoron, kivéve ha ezt a csapattal megbeszéljük, persze figyelembe véve a látnivalókat és a tankolásokat
 • egy-egy megállónál mindig elmondják a túravezetők, hogy mennyi időt érdemes ott letölteni és, hogy mikor van a találkozó a motoroknál
 • a megállók is a vezetéstechnikai résznek vannak szentelve, így előfordulhat, hogy több megálló lesz a túrán

 • ha a túra rovására nem megy, ha a csoport beleegyezik, ha időben érünk az esti szállásra ( 18 óra környékén) akkor semmi kifogásunk az éttermi ebéd ellen
 • egyébként meg egy gyors kaja, gyros, hamburger, pizza stb. szerintünk tökéletesen megfelel az egyik megállónál
 • egy éttermi ebéd kb. 1.5-2 óra

Motoros túra részletei

Letenye (H) – Pag(HR) 380 km

Nem kertelek, a reggeli indulást követően 160 km autópálya következik. Tudom, nem a motorosok álma, de legalább gyakorolni tudjuk a cipzár alakzatot egészén a vízimalmos fényképezős #ezmilyenszépmár kávézós helyig Karlovac közelében. Itt aztán kezdetét veszi a rajzóra, aszfaltra, krétával… nem nem, nem virágokat, hanem íveket és kanyar típusokat fogunk rajzolni.
Ezután a Plitvicei tavak mellett elmotorozunk, hogy a Velebit hegyláncon átvágva, a karlobagi szerpentinen átültessük az elméletet a gyakorlatba és, hogy forogjon kicsit a kamera is. Legyen már mit visszanézni este! Egy kilátóban kiértékeljük a szakaszt és gyönyörködünk az Adria meseszép látványában. Rabul ejt minket a látvány, na meg az ellenkormányzás és a súlypontáthelyezés, ami tényleg működik.
Leszerpentinezve a tengerszintre jobbra megyünk és kompozunk egyet a „só szigetre”. Ha még van erőnk, márpedig miért ne lenne, Henrik visz minket egy-két kört ezen a kompos lehajtón. Jelzem, ez nem egy sima szántódi lehajtó, ez parádés és nagyon jó vezetéstechnikai szemmel is!
Az estét egy új 4*-os szállodában zárjuk, ahol lehetőség lesz egy kis wellnessre is.

Pag (HR) – Krk (HR) 280km

A felkelő nap sugarai után mi is megtámadjuk a svédasztalt, és csak reggeli után indítjuk a napot. A Pag sziget csodás panorámáját megpillantva behörpintünk egy jó feketét és belecsapunk a lecsóba, irány a “szuper8-as”. A szárazföldön a Novigradi-tenger partján megnézünk egy helyes kis kápolnát és innen kezdődik az igazi tűzijáték. Jönnek a váltott kanyarok, ahol aztán lehetőségünk van kipróbálni szinte az összes kanyarodási trükköt. Persze közben maga a táj, a tenger és hegyek találkozása, ahol az út vezet végig maga a csoda. Igen, ez a Jadranska magistrala, ráadásul annak is a legjobb szakasza.
Motorozunk, megállunk, ebédelünk vezetéstechnikázunk, kávézunk és igyekszünk megragadni a pillanatot, rögzíteni az eltűnési pontot, a stabilgázt és az oda nézek ahová menni akarok örökzöldeket a gyakorlatban.
De, hogy ne legyen hiányérzetünk átmegyünk a Krk szigetre, megnézzük a hidat oldalról is és a világ legkeskenyebb utcájába is beszorulhatunk. Most a sziget déli pontján verünk tábort, 4 csillag alatt.

Krk (HR) – Letenye (H) 340km

Ezen a napon hazamegyünk! A reggeli napi megbeszélés után motorra pattanunk és kacsakaringós, hangulatos utakon húzzuk a gázt Karlovacig. Onnan pedig autópályára állunk és #nyetenki Letenyéig.
Persze Henrik ezen a napon is szerephez jut, elemzés, érintési pont mutatása, videózás, szóval lesz bőven vezetéstechnikai rész is.

 • Petika DL1000
 • Jucus GSXS-750
 • Kata BMW 1200 GS
 • Jenő és Eszti Triumph Tiger 1200
 • Pepito Yamaha TDM 900
 • István BMW R1200RS
 • Doki Crossrunner
 • Melcsi EC750X
 • Béci AT 1000

Egyéb infó

1. Kattints a “Jelentkezz most!” gombra és töltsd ki a jelentkezési lapot. Figyelj rá, hogy helyes e-mail címet és telefonszámot adj meg, mivel ezeken keresztül vesszük fel veled a kapcsolatot.  😉

2. Postafiókodba landol egy automatikus visszaigazolás a jelentkezésedről és a Résztvevők-nél olvashatod az általad megadott becenevet. Ha nem találod a visszaigazolást, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot: bakapeti@motorozzvelunk.hu vagy +36305877821

3. Pár nap múlva személyesen (e-mailben) felvesszük veled a kapcsolatot, és elküldjük a fizetési és további információkat.

4. A jelentkezés csak a foglaló elutalásával érvényes, ami a jelentkezés utáni 2 hétben teljesítendő, vagy hívd Pepét a +36305877821 számon.

Ingyenes, ha

 • a jelentkezési határidőig megkapjuk a visszamondást
 • ha a jelentkezési határidő után, a megüresedett helyre találunk beugró

Pénzedbe kerül, ha

 • ha elmúlt már a jelentkezési határidő és nem találunk beugrót a helyedre

Mennyibe is?

 • természetesen bárkinek közbe jöhet bármi, így igyekszünk minden esetben költséghatékonyan megoldani a visszamondást és úgy megoldani a helyzetet, hogy mindenkinek jó legyen!
 • jelentkezési határidőig történő visszamondás esetén a foglaló, részvételi díj visszajár
 • ha a jelentkezési határidő után mondod vissza túrát, és nem találunk a helyedre mást és nem tudjuk költségmentesen lemondani a szállást, akkor csak a szállás és a szervezési költség fizetendő (ez mindképpen alacsonyabb, mint a részvételi díj)

Ha körvonalazódik a lemondás gondolata, kommunikálj velünk minél előbb, ne hagyd az utolsó pillanatra!!

 

 

* A látnivalók az időjárás, az utak állapota és csapat haladásának a függvényében változhatnak!

 

Inkább más országban vagy más időpontban túráznál Velünk?

Nézd meg a többi motoros túra ajánlatunkat.