Majer József (csocsesz)
Vélemény:

Bárkinek jó szívvel ajánlom a motorozz velünk csapatát.
Szervezés, biztonság, humor, szarkazmus, mind, mind rendben van.

Jimmy
Vélemény:

Újoncként.. Jó kis csapat jár össze és én mint "outsider" jól szórakoztam velük. Megyek még!

N.Zsolti
Vélemény:

Kompromisszum képes, de határozott, és mindig segítőkész túravezetők, akik figyelnek a csapatra, az esti beszélgetések alkalmával szívesen osztják meg aznapi, és az előző túráik alatt szerzett élményeiket.

Joci
Vélemény:

Pihenés megvolt, a sípszó viszont hiányzik. De majd töltök le valami sípszót a netről!  🙂
Viccet félre... én is köszönöm a túrát nektek, szuper volt.
A csajoknak tényleg nagy gratula, frankón nyomták (akarom mondani húzták) a gázt.
Ja, és még valami a pozitívumok mellé, ami nem más mint ez! A túra utáni kommunikáció! Van egy „befejezése / lezárása” a túrának, egy-két levélváltás, képek/útvonal megosztása, vélemények, stb.

Pánpista
Vélemény:

Jó szervezés, vállalható tempó, jövünk máskor is!

Péter
Vélemény:

Közvetlen, korrekt, jól szervezett, de kiemelném, hogy a biztonságos motorozást is szem előtt tartjátok.

Sz kovács Tmax
Vélemény:

Nagyon élveztem minden percét...mert 1 ilyen jó csapattal lehettem...
Még az esőt is.
Köszönöm..

Attila
Vélemény:

Nekem első túrám volt Pepével és Colival. Én nagyon jól éreztem magam végig a túrán, minden rendben volt, jó volt a társaság is. A szállások kiválóak voltak és túravezetőink végig mindenkire vigyáztak, figyelmesek és türelmesek voltak. Bárkinek bármi nyűgje van, nyugodtan fordulhat Colihoz vagy Pepéhez. A következő túrára is beneveztünk már a párommal.

Varga Gábor
Vélemény:

Gyerekek! Ezt őrült tutin megszerveztétek! A heted7 határ túra útvonala király, Bosznia-Hercegovina egy kis balkáni ékszer. Ti pedig mindent alánk tettetek amire szükségünk volt: jó tempó, kíváló túravezetés, szép idő ;), jó szállások és kaják a felejthetetlen helyszínek és csodás kanyarok mellett.

Töky
Vélemény:

Kiválló volt minden,fantasztikus szervezés és jó társaság.

Poso.
Vélemény:

Ha az ember elképzel magának egy jó túrát ahol minden összejön, és minden klappol, valamint a társaság is jó... hát ez ilyen volt!
Köszönet mindenkinek, és széles utat!

Zsolti
Vélemény:

Jó volt na.. Profi szervezés, optimális tempó, élvezetes motorozás, gyönyörű helyek és nagyon jó társaság.

Moravek Krisztián
Vélemény:

Sziasztok! A komplex tréningen voltam, ez volt az első ilyen szervezett oktatás amin részt vettem, pedig már 4 éve tavasztól-őszig gurulgatok. Nagyon kellett, nagyon tetszett, nagyon hasznos volt, és nagyon fárasztó (főleg a 30 fokban) javaslom mindenkinek aki motorozik. Az oktatók nagy türelemmel és abszolút jól érthetően mondtak el mindent, akinek kicsit is gyengébben ment, azzal külön,többször is foglalkoztak. A bójázás elsőre könnyűnek tűnik, de nem az, sőt, viszont a nap végére már egyszerű volt. És ott a pálya, ahol azért lehet egy kicsit igazán motorozni,próbálgatni a féket, kanyartechnikát. Egyszóval nagyon tanulságos és jó élmény volt! No meg az ebéd, zseniális kaját kaptunk! Köszönöm! üdv,Krisztián

Töky
Vélemény:

Szuper volt minden,mind a túravezetők hozzáállása mind a hangulat .

Nagyon jó csapat verődött össze!

Köszönöm a túrát!

Üdv: Töky

Horváth Péter
Vélemény:

Nagyon jól éreztem magam, igazi férfias kikapcsolódás!
A barátok, a táj, a szánozás, a pálinka és a székely mentalitás együtt olyan élményt ad amit mindenkinek csak ajánlani tudok!!!!!

Ákos
Vélemény:

Szuper volt! Az első perctől képesek olyan hangulatot teremteni, mintha mindig együtt gurultunk volna, ugyanakkor jól szervezett a túra, mindenki pontosan tudta a helyét

B. Attila
Vélemény:

5 csillagos

Nagyon tetszett a tréning,kicsit tartottam,tőle,mert más motoros tréningekről a,azt olvastam,hogy foghegyről beszélnek a nem túl gyakorlott motorosokkal. Itt erről szó sem volt,Homonnai Peti nagyon barátságos és segítőkész volt.Egy napba sűrítve szerintem teljesen elegendő volt a gyakorlatsor.

Gábor
Vélemény:

Gyönyörű tájak, kiváló utak, profi szervezés, kedves csapat! Mi kell még? Motorozzvelünk.hu